Tuesday, December 15, 2009

Megtetszett, megcsináltam:)

Tündi Zsófinak készült textilkönyve adta az ötletet, hogy én is megcsináljam Samiét.
Az enyém ilyen lett:

5 comments:

  1. Nagyon szép lett! Olyan fiús :) Filcből van? Nekünk is kéne már szerezni, de olyan drága...vagy rosszul tudom?

    ReplyDelete
  2. Bernát meglátta és egyből közölte, hogy Sami ajándék:) Hihetetlen ez a gyerek.
    Mi megtapizhattuk élőbe, fantasztikus. Filc az egész.
    A filc métere 2500-3300 forint között mozog, legalábbis itt Szegeden, van, aki azt mondta,hogy karácsony és környékén kicsit felmegy az ára, nem tudom, hogy ez mennyire igaz.
    Viszont nem kell belőle egy métert venni, mármint minden színből. Én sokból csak 0-15 cmet vettem és minthogy az anyagnak elég nagy a szélessége, így is jó sok mindehez fel tudom majd használni.
    Meg érdemes minden pici maradékot elpakolni, a legapróbbat is, nekem van rá külön zacsim, és nagyon jól lehet azokat is hasznosítani.

    ReplyDelete
  3. Jaj, ez nagyon tetszik! Nagyon szép. De én olyan béna vagyok...szerintem nem tudnám megcsinálni. Vagy csak meg kellene próbálni??? Na majd januárban újra átgondolom! Gratulálok, mert szerintem nagyon tuti!!!!!

    ReplyDelete
  4. Köszönöm:)
    A nagy részét kézzel varrtam, az úgy nem volt nehéz, csak lassú... De még abban sem vagyok biztos, hogy lassabb volt, mint mikor géppel varrtam a lombokat meg a gyík lábacskáit. Azt hiszem legközelebb azt is kézzel varrom, vagy egyszerűbbre veszem a figurát.
    Ezek mind 10-15 centis filccsíkokból készültek, csak a lapok 20 centisek. És így is maradt egy csomó, elég lesz egy könyvre Andrisnak is.

    ReplyDelete
  5. Nagyon szép lett!!! Gratulálok! :))

    ReplyDelete