Wednesday, October 14, 2009

Bemutatkozó:)

Minden karácsonykor elhatározom, hogy jövőre aztán tényleg időben elkezdem a készülődést. Aztán persze jövő karácsonykor is elhatározom... Mert a karácsony úgy igazán szép, ha saját kezű alkotásokkal készülünk rá, csak hát ez idő, ugye. Ezért most azt határoztam el, hogy indítok egy blogot. Előszőr is a magam noszogatására, aztán ha mások is bekapcsolódnak, akkor egymás bátorítására, és talán kedvcsinálónak is, hogy másnak is legyen boldog sk karácsonya:)
Csütörtöktől számítva épp 10 hét van karácsonyig. Ezért onnantól kezdve minden csütörtökön közzé teszek egy saját kezű alkotást (ajándékot vagy dekorációt), ami karácsonyra készül vagy készült.
Nagyon örülnék, ha mások is bekapcsolódnának (nem kell feltétlenül mind a 10 alkalommal), és megcsodálhatnánk egymás alkotásait. Az egyetlen feltétel, hogy saját kezűleg készüljön! Egyébként lehet akár tavalyi ajándék is, vagy olyan, amit mástól kaptál. Nem kötelező, de jó lenne képet is csatolni hozzá, meg egy elkészítési útmutatót (ha esetleg mások is kedvet kapnának:)
Ha szeretnél csatlakozni, akkor hagyd itt az e-mail címed, vagy küldd el nekem: kilike kukac gmail pont com,
és amint kész a blog, küldök meghívót!
Addig is áldott készülődést!

3 comments:

  1. Hááát, nagyon csábító a meghívás én is szeretek saját kezűleg alkotni...
    Szóval kérnék meghívót: gitmargit kukac gmail.com

    ReplyDelete